Slægtsforskning

Carl Magnussen + Ingeborg Magnussen med deres børn. Knud, Ebba siddende og Ingrid stående ved klaveret. Billedet over klaveret forestiller de to piger som små.

Jeg er i den heldige situation at have flere i min familie der er interesserede i slægtsforskning. Det passer faktisk så belejligt at jeg har et familiemedlem, der interesserer sig for hver sin gren af familien. På den måde har jeg sparringspartnere på både min mødrene, fædrene, svigermødrene og svigerfædrene side.

Interessen for slægtsforskningen udsprang fra min mormor, der for mange år siden præsenterede mig for en anetavle over vores familie. Jeg har siden overtaget hendes slægtsforskning i samarbejde med min mor.

Alle oplysninger, der omhandler mine aner bliver gemt. For at begrænse omfanget lidt, prøver jeg dog at koncentrere om aner i lige linje.

Bemærk: Jeg er på ingen måde en erfaren slægtsforsker. Denne hjemmeside er hovedsaglig for min egen skyld, og for bedre at kunne sammenligne og dele informationer med de andre i min familie, der har samme interesse.